Na ovoj stranici predstavljamo iskustva korisnika proizvoda BioBran, i rezultate u njegovoj primeni.

Iskustva

M.Đ. (24 godine): dve godine ima dijabetes tip 2 i od početka bolesti je na insulinskoj terapiji. Pre deset meseci, posle uočenih demijelinizirajućih promena na MR (magnetna rezonanca) endokranijuma, dijagnostikovana je MS (multipla skleroza). Odmah je započeta terapija Interferonom B i kortikosteroidima, što je bilo veoma teško za pacijenta (imao je smanjenu motornu funkciju n. peroneusa, anksioznost i neuropatiju), česte relapse MS, pogoršanje glikoregulacije i snižene vrednosti vitamina D.

Preporučeni su mi proizvodi LV-Pharma za poboljšanje zdravstvenog stanja. Prvo sam počeo da koristim Kandifit za eliminaciju kandide, a za eliminaciju Helicobacter pylori-Gastrolact, Mineralno-vitaminsku smešu, kao i probiotike (10 milijardi živih formi). Ovo mi je preporučeno kako bi se normalizovala mikroflora u crevima.

Istovremeno sam počeo sa uzimanjem: nato NKCP tablete (2×1 prva dva meseca, a zatim 1×1), u kombinaciji sa BioBranom tablete (3×1 prvi mesec, 2×1 drugi mesec, a zatim 1×1), Na askorbat 5g. dnevno i vitamin D (35.000 IJ dnevno u prvom mesecu, a zatim 20.000 IJ dnevno). Dobio sam i savet za odgovarajuću ishranu u skladu sa principima ajurvedske medicine (pravilo 6 ukusa).

Rečeno mi je da uzimam BioBran i Natokinazu zbog nestabilnog dijabetesa, neuropatskih poremećaja i poliglandularnog sindroma.

Svakodnevno sam pratio nivo šećera.  Na osnovu rezultata merenja šećera, uz konsultaciju lekra, smanjio sam dnevnu dozu insulina. Lekar mi je rekao da je postignuta delimična remisija dijabetesa. MR rezultati pokazuju da nemam novih oštećenja na mozgu a ranija oštećenja su u regresiji. Osećam se dobro a pokretljivost mi je znatno bolja. Nastavio sam sa terapijom.   

 

M.K. (42 godine): 17 godina ima dijabetes tip 1, sa mikrovaskularnim komplikacijama (retinopatija, nefropatija i polineuropatija). Pre dve godine imala je PCI (perkutana koronarna intervencija) infarkta miokarda (LAD 70% stenoza). Od početka je imala dijabetes sa veoma lošom glikoregulacijom (HbA 1C 8.9%) i normalnim vrednostima lipida. Zbog postojanja teških neuropatskih problema, savetovana je neurološka terapija kortikosteroidima.

Preporučen mi je Gastrolact za eliminciju Helicobacter pylori, jer sam imala nadutost i gasove, kao i otežano varenje. Predloženo mi je da uzimam i natto NKCP (2×1 tbl), kao i Mineralno-vitaminsku smešu, Na-askorbat (3x2g.), alfalipoinsku kiselina 600 mg i vitamin B12 u periodu od 3 meseca.

Posle dve nedelje došlo je do smanjenja simptoma koje sam imala a vrednost šećera u krvi je pala i postala stabilnija (posle tri meseca HbA 1c je pao na 8.0 %). Nastavila sam sa preporučenom terapijom.

 

L.M. (65 godina):  dijagnostikovan je karcinom kolona pre tri godine, posle čega je imao hemoterapiju i radioterapiju. U decembru 2017. godine pronađena je meta promena na plućima i jetri, uz posledičnu opstrukciju bilijarnog puta, zbog čega je plasirana drenaža. Imao je opstruktivnu žuticu i bol u stomaku. Bio je na terapiji morfinom.

Bilo mi je neophodno jačanje imuniteta. Tragajući po internetu naišao sam na sajt LV-Pharma i BioBran. Ppreporučeno mi je da uzimam BioBran 2×2 g., natto NKCP 2×1 g., natrijum-askorbat 3x2g, vitamin D 20.000 IJ dnevno, kao i terapija gvožđem.

Posle nekog vremena osećao sam se znatno bolje a rezultati su pokazali da bolest u jetri i plućima nije napredovala.

J.P. (66 godina), profesor Univerziteta: pre 6 godina dijagnostikovan je tumor želuca sa metastatskim promenama na jetri. Uklonjeni su deo želuca i 1/3 jetre. U avgustu 2017. godine dijagnostikovan je neoperabilan povratak karcinoma jetre, gde nije bilo moguće primeniti ni radioterapiju, ni hemioterapiju. Intenzivno je gubio na težini i bio je jako lošeg opšteg stanja. Na kraju je dijagnostikovan neuroendokrini karcinom jetre. Takođe ima i nestabilnu anginu pektoris.

Istog meseca kada mi je dijagnostikovan neuroendokrini karcinom jetre na preporuku svojih prijatelja kontaktirao sam LV-Pharm i počeo da uzimam natto NKCP 1×1 ujutru i BioBran (3x1g) sa Gastolactom i visokim dozama Na-askorbata i mineralno-vitaminskom smešom. Propisan mi je prilagođen režim ishrane i način života u jutarnjim, dnevnim i popodnevnim periodima. Za nekoliko meseci vratio mi se apetit, opšte stanje mi je značajno poboljšano i u januaru 2018. godine započeo sam terapiju somatostatinom. Trenutno se subjektivno i objektivno odlično osećam i vratio sam se svojim obavezama na univerzitetu.