1. Osnovne odredbe

Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ posluje u skladu sa Zakonom o trgovini i Zakonom o elektronskoj trgovini Republike Srbije. Posetom ili kupovinom na internet prodavnici „www.lv-pharm.rs“ važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.
Ovi uslovi korišćenja definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na stranicama naše internet prodavnice. Prodavac je kompanija LV-pharm d.o.o. Kupac robe je posetilac internet prodavnice koji posetom naše internet prodavnice odabere barem jedan proizvod, i pošalje narudžbinu Prodavcu.

Putem internet prodavnice „www.lv-pharm.rs“ kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na internet stranicama Prodavca.
Cene su izražene u dinarima (RSD) sa PDV-om.

2. Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu / kupovinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, kontakt telefon i email. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Saznajte više.

2.1 Izjava o zaštiti privatnosti

U ime internet prodavnice „www.lv-pharm.rs“ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljaju se i obrađuju samo podaci o proizvodima koje posetioci naše internet prodavnice pretražuju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu, a u cilju pružanja kvalitetnije usluge korisnicima. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim pravilima poverljivosti podataka i u skladu sa zakonom.

Svi zaposleni u kompaniji LV-Pharm d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Svi podaci o korisnicima/ kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje redovnog posla.
Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem email adrese: info@lv-pharm.com

Ukoliko imate pitanja koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:
1. Pozovite nas na broj telefona: +381 11 4076 102 (radnim danima 08:00 – 16:00h)
2. Pošaljite e-mail na: info@lv-pharm.com

2.2 Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su fotografije, logotipi, tekstovi, dizajn stranica, audio i video zapisi, softver i drugo su vlasništvo internet prodavnice „www.lv-pharm.rs“ i zaštićeni su kao intelektualna svojina. Sadržaji sa internet stranice ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti „Prodavca“. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe, niti distribuirati trećim licima.

2.3 Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na našoj stranici mogu sadržati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

3. Vaš nalog

Ukoliko koristite „www.lv-pharm.rs“, odgovorni ste za održavanje i poverljivost Vašeg naloga i lozinke koje ste dobili prilikom registracije na našoj internet stranici. Korišćenjem „www.lv-pharm.rs“ internet stranice odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu. Maloletna lica mogu kupovati na „www.lv-pharm.rs“ uz nadzor roditelja ili staratelja. „www.lv-pharm.rs“ zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije „www.lv-pharm.rs“ će koristiti radi unapređenja prodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

4. Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati e-mail poruke na internet stranicama „www.lv-pharm.rs“. Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na „www.lv-pharm.rs“ stranicama. Protiv takvih aktivnosti kompanija LV pharm doo može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

5. Opisi proizvoda

Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ garantuje za kvalitet, ispravnost i poreklo svojih proizvoda. „www.lv-pharm.rs“ nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak „www.lv-pharm.rs“ ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete kontaktirati naš korisnički servis ( odeljak „Kontakti“). Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

6. Cene proizvoda

Sve cene prikazane na stranici internet prodavnice „www.lv-pharm.rs“ su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. „www.lv-pharm.rs“ se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. „www.lv-pharm.rs“ ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na internet prodavnici, (npr. umesto 10000 din je navedena cena 100 din, slično). Ako ste poručili proizvod po jednoj ceni i sa tom cenom ste ga primili na kućnu adresu, a nakon toga je cena snižena, nemate prava na povraćaj novca.

Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice.
Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ zadržava sva prava promene cene proizvoda.

7. Radno vreme

Internet prodavnica „www.lv-pharm.rs“ radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, internet prodavnica može biti kraći vremenski period nedostupana, o čemu ćete biti obavešteni.

8. Promena podataka na internet stranicama

„www.lv-pharm.rs“ zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici internet prodavnice. Posetioci Internet prodavnice „www.lv-pharm.rs“ nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

9. Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih „Uslova korišćenja“ neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom, odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih „Uslova korišćenja“ ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja „www.lv-pharm.rs“.

10. Reklamacije

Kompanija LV-Pharm d.o.o. kao vlasnik internet prodavnice www.lv-pharm.rs posvećuje izuzetnu pažnju negovanju posebnog odnosa sa svojim posetiocima i kupcima. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugama je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaša reklamacija biti rešena u najkraćem roku i u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Kupac ima pravo na reklamaciju i/ili povrat robe u sledećim slučajevima:
• isporuka robe koja nije naručena
• isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
• ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *