Na ovoj stranici predstavljamo iskustva korisnika proizvoda Gastrolact, i rezultate u njegovoj primeni.

Iskustva

M.K. (42 godine): 17 godina ima dijabetes tip 1, sa mikrovaskularnim komplikacijama (retinopatija, nefropatija i polineuropatija). Pre dve godine imala je PCI (perkutana koronarna intervencija) infarkta miokarda (LAD 70% stenoza). Od početka je imala dijabetes sa veoma lošom glikoregulacijom (HbA 1C 8.9%) i normalnim vrednostima lipida. Zbog postojanja teških neuropatskih problema, savetovana je neurološka terapija kortikosteroidima.

Preporučen mi je Gastrolact za eliminciju Helicobacter pylori, jer sam imala nadutost i gasove, kao i otežano varenje. Predloženo mi je da uzimam i natto NKCP (2×1 tbl), kao i Mineralno-vitaminsku smešu, Na-askorbat (3x2g.), alfalipoinsku kiselina 600 mg i vitamin B12 u periodu od 3 meseca.

Posle dve nedelje došlo je do smanjenja simptoma koje sam imala a vrednost šećera u krvi je pala i postala stabilnija (posle tri meseca HbA 1c je pao na 8.0 %). Nastavila sam sa preporučenom terapijom.

 

R.T. (40 godina): imala je bol u septembru 2017. godine. Pre nekoliko godina operisala je karcinom materice, ali su lekari u oktobru 2017. godine potvrdili dijagnozu adenokarcinoma pankreasnog kanala koji je veoma invazivan, sa metastazama mezenterijuma, peritoneuma, rebarnog dela pleure. Prognoza je bila da će živeti još 2 meseca. U novembru 2017. godine propisana je hemoterapija, koju je teško podnela. Ukupno je dobila 5 hemoterapija. Terapija je zaustavljena zbog loših rezultata krvne slike (hemoglobin, crvena i bela krvna zrnca, trombociti).

Saznala sam za proizvode LV-Pharma pa mi je krajem novembra preporučeno da počnem da koristim natto NKCP 2×1 tbl, Na-askorbat 3×2 g i BioBran 4 g (2x2g). Sredinom januara došlo je do poboljšanja krvne slike i započela sam  novu hemioterapija, koju sam mnogo bolje podnela. Dodatno sam koristila Gastrolact u trajanju od 28 dana za eliminaciju Helicobacter pylori i Kandifit za eliminaciju kandide u trajanju od 3 meseca. Imala sam loš apetit i izgubila sam 20 kilograma. Postavljen mi je stent radi proširenja žučnih puteva. Po preporuci sam promenila način ishrane i životne navike i uvela svakodnevne lagane jutarnje šetnje. U martu 2018. godine snimak skenera je pokazao da je rast tumora zaustavljen. U aprilo 2018. završila sam sa hemioterapijom. Sve vrem sam koristila preporučenu terapiju. U maju 2018. ponovo sam uradila MR abdomena i MSCT grudnog koša. Snimci su pokazali da je došlo do smanjenja tumora pankreasa a da je tumor jetre u regresiji, i da nema meta promena u grudnom košu. 

 

J.P. (66 godina), profesor Univerziteta: pre 6 godina dijagnostikovan je tumor želuca sa metastatskim promenama na jetri. Uklonjeni su deo želuca i 1/3 jetre. U avgustu 2017. godine dijagnostikovan je neoperabilan povratak karcinoma jetre, gde nije bilo moguće primeniti ni radioterapiju, ni hemioterapiju. Intenzivno je gubio na težini i bio je jako lošeg opšteg stanja. Na kraju je dijagnostikovan neuroendokrini karcinom jetre. Takođe ima i nestabilnu anginu pektoris.

Istog meseca kada mi je dijagnostikovan neuroendokrini karcinom jetre na preporuku svojih prijatelja kontaktirao sam LV-Pharm i počeo da uzimam natto NKCP 1×1 ujutru i BioBran (3x1g) sa Gastrolactom i visokim dozama Na-askorbata i mineralno-vitaminskom smešom. Propisan mi je prilagođen režim ishrane i način života u jutarnjim, dnevnim i popodnevnim periodima. Za nekoliko meseci vratio mi se apetit, opšte stanje mi je značajno poboljšano i u januaru 2018. godine započeo sam terapiju somatostatinom. Trenutno se subjektivno i objektivno odlično osećam i vratio sam se svojim obavezama na univerzitetu.