Na ovoj stranici predstavljamo iskustva korisnika proizvoda Kandifit, i rezultate u primeni kod infekcije kandidom.

1. Iskustvo Mladenović Slavoljuba iz Vranja

Nakon dva meseca primene Kandifita infekcija kandide je skoro potpuno neutralisana, kao i njene posledice. Na slikama se može videti stanje noktiju pre i nakon dva meseca od početka primene.

Nokat zarazen kandidom

Nokti zaraženi kandidom

Kandifit izlecen nokat

Nokti posle dvomesečne primene Kandifita


2. Miroslav P. Subotica – Iskustvo u primeni Kandifita kod intestinalne kandidijaze

Poštovani,

Prošle nedelje 16.11. 2017. godine kao građanin prisustvovao sam predavanju na temu lečenja  Helico bakterije i Candide u organizaciji Badavi klinike  u Subotici. Želeo bih da pohvalim predavanje i da slobodno kažem da nisam ništa novo čuo što već nisam znao od ranije ali takođe da primetim da je Candifit inovacija koja navodno uspešno leči ovaj vrlo dosadan problem.

Nemojte mi zameriti što sam gore napisao „navodno uspešno“ jer sam svedok da mnogi preparati koje sam koristio i naravno skupo platio nisu rešili problem Candide u mom digestivnom traktu. Naime moje pitanje je koliko je preparat siguran u iskorenjivanju ove dosadne gljivične infekcije i šta se dešava ako ja potrošim preporučenu dozu (2 meseca), a problem ostane onakav kakav je i bio pre početka uzimanja Candifit preparata??

Unapred hvala na odgovoru.

21.11.2017.

Poštovani,

Pre svega hvala na mailu, komentaru i pitanju. Raduje nas što ste prisustvovali našem predavanju u Sobotici. Vaš komentar je odličan i zahvalni smo na istom. Vi ste verovatno već puno čitali o ovoj temi, pa s toga za Vas ništa novoga tamo nije bilo. Mi smo svesni da je tema široka, ali, razumećete, na ovakvim skupovima malo je vremena da bi smo dublje ulazili u objašnjavanje bilo kog zdravstvenog problema a naročito ovako složenih infekcija kao što su kandida i/ili helicobacter.

Zato je i odgovor na Vaše konkretno pitanje zahtevan i traži malo više vremena za pravu opservaciju. Ukoliko Vas ipak sve ovo zanima, biće nam drago da o svemu prodiskutujemo sa Vama. Ipak želeli bi smo da Vas uputimo na naš sajt, gde ćete naći više informacija o svemu što Vas zanima. Tamo ćete moći da pročitate sve kliničke studije koje se tiču Kandifita i njegove efikasnosti. Tako ćete dobiti i najprecizniji odgovor na Vaše pitanje.

Ovom prilikom mi Vam možemo reći da eliminacija kandide na ovaj način, konkretno Kandifitom, traje najmanje jedan mesec pa sve do šest meseci što upravo zavisi od same infekcije i sposobnosti organizma da pored eliminacije uspostavi kontrolu nad istom.

Još jednom hvala na mailu. Za sva eventualna dodatana pitanja, naš tim Vam je na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

LV-Pharm,

23.11.2017.

Dobar dan.

Pre svega hvala Vama na opširnom odgovoru. Kupio sam preparat u Apoteci Galen u Subotici i počeo da koristim  danas. Iskreno se Nadam da ce mi pomoći i da ću se izlečiti.

Vrlo bitno pitanje koje sam zaboravio da postavim u prvom pisanju. Da li preparat može da ima kontra efekat u kombinaciji sa homeopatskom terapijom koju uzimam da bih alergijsku astmu držao pod kontrolom?

U napred hvala M.

23.11.2017.

Poštovani gospodine

Zahvaljujemo se na poverenju koje ste ukazali našoj firmi i na tome što koristite naš proizvod. Mi očekujemo da ćete uz pomoć našeg proizvoda rešiti svoje zdravstvene probleme izazvane Candidom. Voleli bi da nas obavestite o rezultatu terapije i koliko Vam je pomogla.

Što se tiče Vašeg pitanja, možete slobodno koristiti Kandifit bez straha od kontra efekata.

Srdačan pozdrav,

LV-Pharm,

24.11.2017.

U svakom slučaju hvala na svim odgovorima koje ste mi dali. Iskreno se nadam da ću zaista uz pomoć Candifita rešiti problem infekcije Candidom i budite ubeđeni da ću Vas obavestiti o ishodima mog zdravstvenog stanja.

Želim Vam uspešan i srećan rad i hvala.

04.01.2018.

Poštovana kompanijo,

moram da Vam se pohvalim obzirom da sam obećao da hoću da sam uz Vaš preparat Candifit uspeo da se očistim od dosadne i katastrofalne gljivične infekcije u gastrointestilnalnom traktu. Popio sam jednu kutiju i poručio pre nekih desetak dana drugu. U poslednjih 2,5 nedelja sam osetio da sam bolje i da više nema onih smetnji koje su tu bile pre početka terapije. Uradio sam pregled stolice na gljivice i rezultat je NEGATIVAN.

Moje pitanje je obzirom da imam još nekih 20 kapsula od druge kutije da li da nastavim i popijem do kraja celu kutiju i da li ako nastavim može li doći do nekih nusefekata?

Nadam se da da ću uz nastavak redukovane ishrane ostati zdrav i da mi se Candida više neće vraćati.

Hvala u napred na odgovoru M. P.

08.01.2018.

Poštovani gospodine,

Drago nam je da ste uspeli da poboljšate Vaše zdravstveno stanje i otarasite se uporne Candide.

Što se tiče vašeg pitanja slobodno možete da nastavite da koristite Kandifit dok ne potrošite drugu kutiju koju ste kupili, iako ste utvrdili da više nemate Candidu. Čak šta više to je poželjno, jer što je terapija duža to je efekat sigurniji. Ne treba da imate bojazni od nusefekata jer ih nema.

Srdačan pozdrav,

LV-Pharm

08.01.2018.

Poštovani,

koliko je najsigurnije da se pridrzavam redukovane ishrane i terapije sa Candifit kapsulama da bih bio najsigurniji da se Candida neće obnoviti?

08.01.2018.

Poštovani,

Što se duže držite redukovane ishrane to Vam je bolje za opšte zdravstveno stanje. Što se tiče dužine terapije Kandifitom to zavisi od dužine i stepena infekcije, kao i od opšteg zdravstvenog stanja pacijenta. Naša je preporuka da dužina terapije bude minimum dva do tri meseca, a kod težih slučajeva i do šest meseci. Kandifit je proizvod koji treba uzimati duže vreme da bi imao maksimalni efekat na Candidu. Teško je reći koliko dugo treba primenjivati terapiju Candifitom i redukovanom ishranom da se Candida ne bi vratila. U svakom slučaju to treba da bude duži period jer to povećava stepen sigurnosti, mada, ne postoji garancija, jer se ona ponovo može javiti zbog načina ishrane kao i drugih poremećaja u organizmu.

Srdačan pozdrav,

LV-Pharm


3. Filip P. – Kandifit iskustvo

„Već 2 godine imam hiatusherniu (kila na želudcu), i ozbiljnih problema sa kiselinom. Godinu dana unazad imao sam čudan osećaj u grlu koji nisam znao dal je od kiseline ili kandide koju sam naknadno dijagnostikovao. Našao sam na internetu proizvod „Kandifit“ i počeo konzumiranje. Nakon 3 meseca konzumiranja, primetio sam da mi stomak bolje podnosi namirnice koje sam izbegavao: luk, krastavac, jaja … Osećaj u grlu se izgubio, a veliki broj kandide se smanjio na umeren. Savetovao bih svima koji imaju digestivne probleme i problem sa kandidom da probaju Kandifit. Rezultati ne mogu da dodju odma ali su znatno vidljivi. P.S. još sam malo i varao u dijeti :P“.

Srdačan pozdrav,

Filip P.


03.03.2020.

Otisla sam kod lekara iz sasvim drugih razloga. Na kandidu nisam ni pomislila. Bilas am jako nervozna I bez razloga se ljutila na decu i ukucane. Tu ljutnju ublazavala sam slatkisima. Kada mi je lekarka rekla da to moze biti od kandide, bila sam skepticna, ali sam je poslusala. Odlucila sam da probam. Dala mi je Kandifit, prirodni lek za kandidu. Rekla mi je da moram biti uporna i uzimati ga 6 meseci. Na moje pitanje, zasto, objasnila mi je da ce mi se povratit, ako ne izguram ceo tretman. Takodje, rekla i je da ce mi vec nakon mesec dana biti bolje, ali da me to ne zavara, candida je podmukao mikroorganizam. Poslusala sam je i zaista mi se zivot promenio. Manje sam nervozna a moja potreba za slatkisima se drasticno smanjila, skoro prestala. Hvala vam.


14.11.2020.

Ja sam ginekolog. Primetila sam kod sebe neobičan zadah iz usta. Požalila sam se svojim kolegama orl, gastroenterolozima. Uradili su mi dosta testova i analiza i sve je bilo u redu. Po prirodi svog posla često se susrećem sa kandidijazom, ali, nije mi palo na pamet da ona može biti razlog tog mog neobičnog zadaha iz usta. Ideju da se možda radi o kandidi, cula sam od svog muža koji nema nikakve veze sa medicinom. On je gradjevinski inženjer. On mi je ispričao da je iste simptome imao neki njegov kolega te da mu je isti izlečila neka žena koja se bavi kvantnom medicinom. U startu sam odbacila tu njegovu priču. Posle par dana, kako rečenje nisam imala, odlučila sam da probam i to. Pretražila sam puno toga na internet. Tako sam naletela na proizvod Kandifit, pročitala ozbiljne studije o ovom proizvodu i odlučila da probam. Ipak u tom tumaranju po internetu videla sam da moj problem može biti povezan ne samo sa kandidom nego i sa helikobakterom. Paraleno počela sam da uzimam Gastrolakt i Kandifit. Verovali ili ne, rešila sam svoj neobični problem. Kandifit sam pila punih 6 meseci iako mi je neprijatnost nestala nakon mesec dana korišćenja Kandifita. Od tada ga sa punim poverenjem preporučujem i svojim pacijentkinjama.


Da li ste i Vi imali iskustvo sa Kandifitom? Pišite nam.