Dostava naručenih proizvoda obavlja se odmah po evidentiranju narudžbine. Naručena roba dostavlja se na adresu koju je kupac navede u narudžbenici. Dostavu pošiljki obavlja kurirska služba i dostava se vrši na celoj teritoriji Republike Srbije.

Sve porudžbine poslate radnim danima do 14:00 biće obrađene istog dana. Porudžbine poslate posle 14:00 biće obrađene narednog radnog dana. Okvirni rok isporuke je jedan do dva radna dana, ukoliko ih naručite tekućeg dana pre 14h. Narudžbine primljene vikendom će biti obrađene sledećeg radnog dana. Naručenu robu, koja se plaća pouzećem, platićete kuriru prilikom prijema pošiljke.

Ostali uslovi dostave

Proizvodi su zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira kuriru koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva jasna oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu. Otpremnica se smatra potvrdom o isporuci preuzimanju robe.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu „www.lv-pharm.rs“ se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

Cena isporuke

Za robu čija je vrednost preko 3.000 din. dostava se ne naplaćuje. Sve troškove dostave i otkupnine snosi LV-Pharm. Za narudžbine ispod 3.000 dinara poštarinu plaća kupac. Ona iznosi 406 dinara za pošiljke težine do jednog kilograma, 522 dinara za pošiljke težine između jednog i dva kilograma, 657 dinara za pošiljke težine između dva i pet kilograma.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije i sugestije, molimo Vas da nas kontaktirate putem naše kontakt forme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *