Na ovoj stranici predstavljamo iskustva korisnika proizvoda natto NKCP, i rezultate u njegovoj primeni.

Iskustva

D.Đ. (54 godine), advokat: pre pet meseci, tačnije u januaru 2018. godine  primetio je bol u donjem delu noge. Doktor mu je dijagnostikovao duboku vensku trombozu.

Bio sam upoznat sa proizvodima LV-Pharma pa sam odmah počeo sa primenom natto NKCP i visokim dozama Na-askorbata uz osnovnu terapiju heparinom i aspirinom. U početku sam uzimao 2 tbl natto NKCP (oko 9h ujutru i oko 16h po podne), a oko 21h sam uzimao 100 mg aspirina a nakon mesec dana uzimao sam jednu tabletu natto NKCP ujutru. U aprilu 2018. godine na poslednjem lekarskom pregledu konstatovano je da nemam znake i simptome duboke venske tromboze  a da se zid krvnog suda potpuno oporavio. Nastavio sam da koristim natto NKCP i Na-askorbat.

 

M.G. (26 godina), advokat: M.G. je već bila majka jedne devojke kada se sa suprugom obratila za pomoć zbog sekundarnog steriliteta.

Živmo i radimo u Berlinu. Došli smo u Beograd na konsultacije zbog sekundarnog steriliteta u decembru 2017. godine. Posle razgovora, davanja anamneze, uradili smo laboratorijske analize. Kod mene je fibrinogen bio malo iznad referentnih vrednosti. Suprugu je preporučeno da uzima natto NKCP 2×1 tbl i BioBran 2×1 tbl, a meni natto NKCP 1×1 dnevno. Pored ovoga uzimali smo i Kandifit 1×1 tbl i Natrijum-askorbat 3x1g. Posle samo dva i po meseca ostala sam u drugom stanju.

 

L.P. (85 godina), u penziji. Pre četiri godine počeo je da pokazuje znake demencije i Parkinsonove bolesti. Posebno je bilo naglašeno pogoršanje motoričkih funkcija donjih ekstremiteta i teško hodanje. Bolest je bila progresivna.

Preporučeno mi je da koristim natto NKCP 1xdnevno. Od lekova koristim samo redovnu antihipertenzivnu terapiju. Znaci demencije su zaustavljeni. Lekari su mi saopštili da je uočena regresija demencije. Redovno koristim natto NKCP i stanje mi je znatno bolje.

 

D.J. (49 godina),  tehnolog u farmaceutskoj industriji: u dobrom zdravstvenom stanju.

Čuo sam za natto NKCP, ali nisam znao da li mi zaista može pomoći u problemu koji imam dugi niz godina. Naime, zbog prirode svog posla dosta putujem, često sam u avionu a jednom mesečno sam na dugim linijama. Primetio sam da imam intenzivne probleme sa vidom i otok nogu posle četiri sata leta iako uvek nosim elastične čarape tokom letenja. Preporučili su mi i dali natto NKCP, da uzimam svakog dana. Takođe, rekli su mi da natto NKCP uzimam četiri sata pre letenja, da odjednom popijem dve tablete i dva sata posle leta još dve tablete, a nakon toga da nastavim sa redovnom terapijom sledećeg dana. Mesec dana kasnije primetio sam značajnu promenu u oticanju nogu, otoci su znatno manji, a za poboljšanje vida još uvek čekam rezultate. Očigledno je natto NKCP na pozitivno uticao na cirkulaciju tokom mojih dugih putovanja avionom.