Na ovoj stranici predstavljamo iskustva korisnika proizvoda DeHist, i rezultate u njegovoj primeni.

Iskustva DeHist

Ivana Iskrenović: Za DeHist sam saznala od jedne doktorke prošlog leta. Odmah sam naručila i nisam se pokajala (pročitajte kako naš organizam funkcioniše, iznenadićete se, kao sto sam i ja). Pre 15 dana sam poručila dve kutije bez razmišljanja. Odličan suplement! Hvala LV-Pharm!”

Stanislav Mirković: Ja sam bivši oficir. Godinama sam patio od crvenila sa otocima kože. To je bilo praćeno nepodnošljivim svrabom. Dugo sam se lečio, dogurao sam do kortizonske terapije. Započeo sam sa DeHistom 3×2 dnevno i Ksizalom 2×1 dnevno. Na ovom tretmanu sam već godinu dana. Nisam se izlečio, ali, sve je podnošljivije. Mogu da radim i funkcionišem.

Miloš P.: Direktor sam u jednoj banci. Posao kojim se bavim naporan je i zahtevan. Dosta i putujem. Takodje, vrlo često ručam po restoranima i hotelima. U poslednje vreme primetio sam da mi smeta kada pijem neka vina, svejdno bela ili crvena, naročito ako ih koristim uz neke starije sireve i ribu. Imam osećaj žarenja u želucu, a vrlo često me i boli glava. Lekar mi je rekao da sam intolerantan na histamine. Preporucio mi je režim ishrane, antihistaminike i DeHist. Tek sam počeo, ali već vidim da mi je bolje.

Dragan Stepanović: Bavim se IT-em. Imam 26 godina. Od 2017 godine imam neobjašnjive alergije po koži, crvenilo koje se pojavi iznenada. Išao sam kod svih lekara, homeopata, ispitao se na sve alergene i sve je bilo u redu. Pronašao sam na internetu proizvod DeHist. Odlučio sam da probam. Pijem ga par meseci i bolje mi je. Imam i dalje ponekada isto crvenilo, ali daleko redje i kratkotrajnije. Više ne pijem Ksizal, a bez njega nisam mogao da završim dan. Hvala!

DeHist preparat
Zatvori

DeHist

1.360,00 din.